www.ferospoj.cz :: Výrobník sodové vody/limonád SINOP Delton H 120 Post-mix (24.04.2024 - 16:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Výrobník sodové vody/limonád SINOP Delton H 120 Post-mix

SINOP Delton H 120 je podstolový výrobník limonád post-mix s vysokým výkonem 94 l za hodinu. Kapacita výrobníku je 8 chlazených nápojů - 7 limonád ze sirupů + chlazená sodová voda. Zásobování sirupem je možné buď z bag-in-boxů nebo v kyvetách.

Pro zapojení post-mixu budete potřebovat připojení k vodovodnímu řádu na kohoutek se závitem 1/2" (ideálně vzdálený max. 5 m od sodobaru), tlakovou lahev (CO2), běžnou elektrickou zásuvku (max. 1,5 m od sodobaru) a sirupy. Post-mix Delton H 120 nedokáže sám o sobě stáčet nápoje, je tedy nutné ho připojit k výčepnímu stojanu s post-mixovými ventily! 

Prodej výrobníků limonády SINOP Delton H120 je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Výrobník sodové vody/limonád SINOP Delton H 120 Post-mix naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!