www.ferospoj.cz :: Výrobník limonády post-mix SINOP Verma 3 (26.04.2024 - 17:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Výrobník limonády post-mix SINOP Verma 3

Výrobník limonády post-mix SINOP Verma 3 je postmix pro výrobu tří druhů chlazených nápojů. Výrobník je vyroben z nerezové oceli pro vysokou odolnost vůči korozi a příjemý vzhled. Výčepní hlavy jsou mechanické, čili není nutné mačkat žádná tlačítka a pro každý nápoj je samostatná hlava. Výčepní zařízení má vstupy ze spodní strany, takže je možné do něj vést vodu a sirupy z jakéhokoli směru. Připojení vody je realizováno přes 1/2" závit přimo z vodovodního řádu. Ostatní náplně se připojují přes hadice se 3/8" závitem. Zásobování sirupem je možné buď z bag-in-boxů nebo v kyvetách. Zařízení má výkon až 35 litrů nápojů za hodinu.

Pro zapojení post-mixu budete potřebovat připojení k vodovodnímu řádu na kohoutek se závitem 1/2" (ideálně vzdálený max. 5 m od sodobaru), tlakovou lahev (CO2), běžnou elektrickou zásuvku (max. 1,5 m od sodobaru) a sirupy.

Prodej výrobníku limonády post-mix SINOP Verma 3 je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Výrobník limonády post-mix SINOP Verma 3 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!