www.ferospoj.cz :: Vrtačka příklepová s odsáváním GSB 19-2 REA, nářadí Bosch (27.04.2024 - 00:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtačka příklepová s odsáváním GSB 19-2 REA, nářadí Bosch

Vrtačka příklepová s odsáváním GSB 19-2 REA, nářadí Bosch, katalogové číslo výrobce: 060117C500, záruka (měsíců): 36

Příklepová vrtačka s integrovaným odsáváním prachu od společnost Bosch. Model s označením GSB 19-2 REA Professional umožňuje rychlé a bezprašné vrtání do zdiva. Velkou výhodou takto řešeného systému odsávání je kompaktnost a jednoduchost při používání.
Integrované odsávání prachu je výhodné především při vrtání nad hlavou nebo na špatně přístupných místech a umožňuje mnohem pohodlnější práci než klasicky řešené odsávání při vrtání do zdi a dlažby. Systém mikrofiltrů Bosch navíc zachytí i ty nejjemnější částice, takže lze vrtat i v takovém prostředí, které vyžaduje čistotu, či je zde prašnost na závadu (např. nemocnice, laboratoře, bytové prostory, atp.). Jednoduše můžete vrtat kdekoliv a beze strachu, že způsobíte byť i minimální znečištění. Stačí jen vzít vrtačku a vyvrtat otvor. Vše čistě, bez prachu a nutnosti následného úklidu.
Díky dvojitému ventilátoru vrtačky GSB 19-2 REA je odsávání velice účinné a navíc proudící vzduch pomáhá chladit motor o celkovém výkonu 900 Wattů. Vrtačka poskytuje kroutící moment 36 Nm (na první rychlostní stupeň) a 15,5 Nm (na druhý rychlostní stupeň). Při vrtání do stavebních materiálů lze využít až 51 tisíc příklepů za min. Řemeslníci ocení vynikající odolnost a trvanlivost stroje díky precizní konstrukci a kovovému převodovému ústrojí.

Další výhody příklepové vrtačky GSB 19-2 REA

  • ergonomický úchop s měkkou tlumící vložkou rukojeti
  • spoušť s integrovaným kolečkem pro nastavení optimálních otáček
  • stejný výkon a rychlost pro levý i pravý chod
  • bezpečnostní spojka
  • jednoobjímkové rychloupínací sklíčidlo

 

Obsah dodávky

  • Vrtačka GSB 19-2 REA
  • Přídavné odsávání
  • Plastový kufr

 

Prodej vrtaček s integrovaným odsáváním Bosch realizujeme formou balíkové zásilky po celé ČR, uvedená cena je včetně PHE.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtačka příklepová s odsáváním GSB 19-2 REA, nářadí Bosch naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!