www.ferospoj.cz :: Vrtací šroubovák s příklepem aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM (28.03.2024 - 20:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtací šroubovák s příklepem aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM

Vrtací AKU šroubovák s příklepem SHARE20V, EXTOL PREMIUM

Lehký a výkonný dvourychlostní vrtací aku šroubovák s příklepem Vám poskytuje vysoký vrtací výkon při vrtání do široké škály materiálů - oceli, kovů, dřeva či plastu. S příklepem je vhodný také do zdiva. Je určen pro náročnější práce a díky svému příjemnému designu se s ním velmi dobře pracuje i při dlouhodobém používání. Srdcem vrtačky je vysoce výkonný motor se spolehlivou a dlouhodobě ověřenou konstrukcí a celokovová převodovka zajišťující bezchybný chod při i vysoké zátěži. Díky aretaci sklíčidla lze snadno měnit vrtáky jednou rukou. Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL SHARE20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • dvourychlostní převodovka umožňuje nastavit odpovídající otáčky pro konkrétní druh práce
  • díky možnosti přepnutí z vrtání na vrtání s mechanickým příklepem si poradí i s tvrdšími materiály a zdivem
  • kvalitní celokovové sklíčidlo s aretací pro snadnou výměnu nástrojů
  • 16 stupňů kroutícího momentu plus vrtání, šroubování, příklep - ideální pro každé použití
  • integrovaná LED svítilna usnadní práci v tmavých prostorách
  • pogumovaná rukojeť tlumí vibrace a činí práci příjemnější a bezpečnější
  • akumulátor má indikátor nabití a lze ho použít ve všech typech nářadí EXTOL SHARE20V

 

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtací šroubovák s příklepem aku SHARE20V, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!