www.ferospoj.cz :: Vrtací šroubovák s příklepem aku 18 V, EXTOL INDUSTRIAL (29.03.2024 - 07:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrtací šroubovák s příklepem aku 18 V, EXTOL INDUSTRIAL

Vrtací šroubovák s příklepem aku 18 V, EXTOL INDUSTRIAL

Lehký a výkonný vrtací aku šroubovák s příklepem poskytuje vysoký vrtací výkon při vrtání do spousty různých materiálů, jako jsou ocel, kovy, dřevo, plast. S příklepem můžte vrtat také do zdiva. Vrtací šroubovák je určen pro náročné práce, je určený pro dlouhodobé používání. Srdcem vrtačky je velmi výkonný čtyřpólový uhlíkový motor se spolehlivou, dlouhodobě ověřenou konstrukcí a celokovová převodovka zajišťující bezchybný chod při i vysoké zátěži. Aku vrtací šroubovák je dodáván včetně sady vrtáků a bitů, vše je uloženo v kufru. Aku nářadí usnadňuje práci, akumulátorový pohon umožňuje používání nářadí bez překážejícího kabelu a bez ohledu na to, jestli je dostupný elektrické energie. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • čtyřpólový motor zajišťuje vysoký kroutící moment
  • celokovová převodovka s pěti ozubenými kolečky je navržena pro vysoký kroutící moment
  • kvalitní celokovové sklíčidlo s aretací pro snadnou výměnu nástrojů
  • 18 stupňů kroutícího momentu + vrtání
  • zabudovaná LED svítilna usnadní práci v tmavých prostorách
  • možnost vrtání s příklepem
  • kvalitní baterie Li-ion se značkovými články Samsung

Nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL je vhodné pro vysokou zátěž je určeno pro každodenní používání. Pokud hledáte nářadí pro méně časté používání, můžete si zvolit nářadí značky EXTOL PREMIUM, které splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí, nebo nářadí značky EXTOL CRAFT, které je určeno pro domácí (hobby) používání.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrtací šroubovák s příklepem aku 18 V, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!