www.ferospoj.cz :: Vertikutátor AVR 1100, nářadí Bosch (29.03.2024 - 11:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vertikutátor AVR 1100, nářadí Bosch

Katalogové číslo: 060088A100

Záruka (měsíců): 36

 

 

Bosch rozšiřuje prodej nářadí o neuvěřitelně výkonný vertikutátor: AVR 1100.

 

Vertikutátor Bosch AVR 1100 slouží pro lehkou vertikulaci až po přípravu trávníku k novému osetí.

Je Váš trávník starší než dva roky? Bylo o Váš trávník pečováno nepravidelně? Je Váš trávník prorostlý mechem nebo pokrytý trávníkovou plstí? Prostě potřebujete vertikutátor pro intenzivní účinnou péči o Váš trávník. Nože z ušlechtilé oceli řežou v nastavitelné hloubce od -10 do 5mm. Pročisťují a připravují trávník na nový osev. Vertikutátor AVR 1100 působí do hloubky: mech ven, semínka dovnitř. Vertikutátor Bosch s motorem Powerdrive™  o výkonu 1100W a systémem „Jet-Collect“ se zařezává do půdy a mocným tahem vzduchu vynáší odpadní materiál do sběrného koše; nedochází přitom k ucpávání – a hned můžete sít.

 

Přednosti vertikutátoru Bosch AVR 1100

  •  Kompaktní skladování. Dvojité skládací držadlo, stohovatelný sběrný koš
  • Velký sběrný koš 50 l pro dlouhé pracovní intervaly

  • Systém „Jet-Collect“. Inovační válec s noži z ušlechtilé oceli a vzduchovými vstupními otvory rychle a důkladně odstraňuje vrstvu plsti tvořenou zbytky rostlin, mechem a plevelem

 

Obsah dodávky:

  • Vertikutátor AVR 1100

 

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vertikutátor AVR 1100, nářadí Bosch naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!