www.ferospoj.cz :: Utahovák rázový, 1/2", 400 Nm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL (29.04.2024 - 11:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Utahovák rázový, 1/2", 400 Nm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL

Utahovák rázový, 1/2", 400 Nm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL

Výkonný rázový aku utahovák 1/2" s maximálním kroutícím momentem 400 Nm je ideálním pomocníkem k dokončení široké škály utahovacích operací - utahování a povolování šroubů. Utahovák je poháněn moderním „brushless" motorem, který má vyšší životnost, je výkonnější a má menší spotřebu elektrické energie než klasické motory s uhlíkovými kartáči. Nespornou výhodou rázového utahováku je akumulátorový pohon, který umožňuje nářadí vzít všude s sebou bez ohledu na to, zda tam je rozvod elektrické energie. Utahovací moment je možné elektronicky nastavit na různé momenty: 100/150/200/300/400 Nm. Rázový moment zvyšuje sílu utahováku při šroubování a také snižuje spotřebu baterie. Oproti aku vrtačkám je proto výrazně efektivnější a zašroubuje více šroubů na jedno nabití. Utahovák je vybaven celokovovou převodovkou uloženou v kovovém pouzdru, která zajišťuje dokonalý chod při i vysoké zátěži a umožňuje lepší odvod tepla, které vzniká při práci. Svítilna se nachází těsně nad baterií, osvětluje pracovní místo zespodu a má zpožděné vypnutí. Velká část utahováku je na povrchu pokryta gumou, která zvyšuje mechanickou odolnost (a tím i životnost) a zajišťuje příjemnější práci díky lepšímu úchopu.

Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL SHARE20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

VÝHODY AKU LED REFLEKTORU

  • bezuhlíkový brushless motor
  • nastavení momentů: 100/150/200/300/400 Nm
  • čtyřhran 1/2"
  • integrovaná LED svítilna
  • kovová přezka pro zavěšení
  • povrch pokryt gumou
  • akumulátor má indikátor nabití a lze ho použít ve všech typech nářadí EXTOL SHARE20V

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Utahovák rázový, 1/2", 400 Nm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!