www.ferospoj.cz :: Utahovák rázový, 1/2", 260 Nm, aku brushless 18 V, EXTOL INDUSTRIAL (29.03.2024 - 13:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Utahovák rázový, 1/2", 260 Nm, aku brushless 18 V, EXTOL INDUSTRIAL

Utahovák rázový, 1/2", 260 Nm, aku brushless 18 V, EXTOL INDUSTRIAL

Lehký a výkonný rázový aku utahovák s maximálním kroutícím momentem 260 Nm Vám poskytuje výkon, který využijete při utahování a povolování šroubůvrutů ve dřevě, oceli i betonu. Rázový moment zvyšuje sílu utahováku během šroubování a zároveň snižuje spotřebu baterie. Utahovák je proto při šroubování mnohem efektivnější než aku vrtačka a zašroubuje více vrutů na jediné nabití baterie. Dotažení vrutu usnadňuje automatické snížení rychlosti při zvýšení odporu a tření dotahovaného vrutu. Hlava se šestihranným úchytem je vybavena zámkem pro bity a držáky bitů s drážkou. Srdcem utahováku je vysoce výkonný nejmodernější „brushless" motor, který má vyšší životnost, je výkonnější a má menší spotřebu elektrické energie než klasické motory s uhlíkovými kartáči. Celokovová převodovka zajišťuje bezchybný chod při i vysoké zátěži a přispívá k lepšímu odvodu tepla vznikajícího během práce. Utahovák je vybaven funkcí "autostop", která zastaví utahovák při ztrátě odporu, a tím zabraňuje vypadnutí šroubu na konci povolování spoje. Aku nářadí usnadňuje práci, akumulátorový pohon umožňuje používání nářadí bez překážejícího kabelu a bez ohledu na to, jestli je dostupný elektrické energie. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • dvě 4000 mAh baterie jsou dostatečné i pro dlouhé a těžké práce
  • kvalitní "brushless" motor
  • pohodlné dotažení usnadňuje automatické snížení rychlosti otáček při zvýšení odporu a tření dotahovaného šroubu
  • funkce "autostop" zastaví utahovák při ztrátě odporu
  • hlava se čtyrhranem 1/2"
  • integrovaná LED svítilna pro práci v tmavých prostorách

 

Nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL je vhodné pro vysokou zátěž je určeno pro každodenní používání. Pokud hledáte nářadí pro méně časté používání, můžete si zvolit nářadí značky EXTOL PREMIUM, které splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí, nebo nářadí značky EXTOL CRAFT, které je určeno pro domácí (hobby) používání.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Utahovák rázový, 1/2", 260 Nm, aku brushless 18 V, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!