www.ferospoj.cz :: Tyč závitová, DIN 975, pevnost 8.8, jemný závit, bez úpravy (28.03.2024 - 09:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tyč závitová, DIN 975, pevnost 8.8, jemný závit, bez úpravy

Tyč závitová, DIN 975, pevnost 8.8 je vyrobena z vysoce kvalitní oceli, bez úpravy. Závitová tyč je druhem spojovací součástky, kruhová plná tyč se závitem, která je používána buď tam kde běžně vyráběné délky šroubů nedostačují nebo kde je požadavek na osazení matic z obou stran. Vhodná pro namáhané spoje s větším zatížením.

Prodej závitových tyčí, DIN 975, pevnost 8.8 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tyč závitová, DIN 975, pevnost 8.8, jemný závit, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!