www.ferospoj.cz :: Svorník závitový, DIN 976 4.8, pozinkovaný (19.04.2024 - 21:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Svorník závitový, DIN 976 4.8, pozinkovaný

Závitové kolíky pozinkované, v průměrech 8 mm a 10 mm. Tyto již na přesný rozměr nakrácené závitové tyče Vám výrazně usnadní kotvení pergoly, respektive kotvení jakékoliv dřevostavby na stavební chemii a taktéž spojování dřevěných prvků ve venkovním prostředí.

Závitový kolík je zinkován až po dělení na rozměr (od 25 mm do 200 mm), tzn., že nerezne na koncích a není nutné jej při spojování prvků osazovat uzavřenou maticí, je-li spoj na viditelném místě. Při krácení tyče v délce 1 m navíc vždy dojde k částečnému poškození závitu, který je nutno "ošetřit", aby byl posléze plně funkční. A to vše stojí zbytečnou spoustu času navíc...

Jinými slovy, zakoupením závitového kolíku si ušetříte výrazné množství času, který pak můžete věnovat jiným projektům (např. pivo s přáteli v nově postavené pergole). 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Svorník závitový, DIN 976 4.8, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!