www.ferospoj.cz :: Světlo prostorové 360° nabíjecí, EXTOL LIGHT (03.05.2024 - 13:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Světlo prostorové 360° nabíjecí, EXTOL LIGHT

SVĚTLO PROSTOROVÉ 360° NABÍJECÍ, EXTOL LIGHT

Prostorové nabíjecí světlo vydává příjemné mléčné světlo, které neoslňuje. Jde o technické světlo, jehož použití je vhodné např. v dílně při práci s nářadím nebo při opravě auta. Světlo je díky své velikosti a vyzařování světla v rozsahu 360° určené pro umístění do prostoru. Na světle je možné nastavit dvě intenzity světla - 100% nebo 50%. Světlo na základně obsahuje silné magnety, díky kterým je možné světlo uchytit na kovové části v jakékoli poloze (např. i na strop). Na základně světla je možné vysunout nožičky pro zvýšení stability světla postaveného na rovině. Světlo je odolné proti dešti i prachu. Úplně nabitá baterie při 100% intenzitě světla vydrží těměř celou pracovní dobu. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití. V sortimentu našeho e-shopu seženete také další možnosti osvětlení a aku světel.

Prodej nabíjecích světel je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Světlo prostorové 360° nabíjecí, EXTOL LIGHT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!