www.ferospoj.cz :: Stroj multifunkční Energy+ 18V, Li-lon, Graphite (29.03.2024 - 05:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stroj multifunkční Energy+ 18V, Li-lon, Graphite

Stroj multifunkční Energy+ 18V, Graphite, bez baterie je kompatibilní s akumulátory 18V Li-ion GRAPHITE Energy+. Jedná se o všestranné elektrické nářadí určené k řezání, broušení nebo škrábání materiálů, jako jsou kov, dřevo nebo keramika. Hlava zařízení disponuje výkonem 5000 - 20000 kmitů/min a úhlem kmitání 3°. Díky univerzálnímu nářaďovému držáku máte možnost používat různé pracovní koncovky značky GRAPHITE nebo řady doplňků jiných značek. Skříň převodovky zařízení je vyrobena z odolné hliníkové slitiny. V sadě s elektrickým nářadím se dodává adaptér na odsávání prachu, který poskytuje možnost připojit vysavač během brousících prací. Výhodou je i speciálně tvarovaná gumová rukojeť, která zajišťuje pevné uchopení a pohodlí při používání.

Prodej multifunkčních elektrických zařízení Graphite Energy+ je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stroj multifunkční Energy+ 18V, Li-lon, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!