www.ferospoj.cz :: Silikon sanitární v tubě, Den Braven (28.03.2024 - 23:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Silikon sanitární v tubě, Den Braven

Sanitární silikon v tubě Den Braven je bílý jednosložkový acetátový silikonový tmel. Používá se při utěsňování sanitárních a kuchyňských zařízení - odpady, dřezy, obklady, lišty, sanitární keramika, koupelnové vany apod. Je vhodný i k tmelení spár ve vlhkém prostředí. Není vhodný pro použití na plasty! Na prvky z plastu doporučujeme použít neutrální silikon. Sanitární silikon je vysoce přilnavý na nesavé materiály, výborně odolává vodě, vlhku, bežným čistícím prostředkům a UV záření. Je nepřetíratelný. K vytvrzení dochází při kontaktu se vzdušnou vlhkostí. Po vytvrzení vytváří dlouhodobě pevný trvale elastický spoj. Nabízíme ho v tubě o objemu 25 ml po jednotlivých kusech nebo v cenově výhodnějším balení 100 kusů.

Prodej sanitárních silikonů v tubě Den Braven je realizován po jednotlivých kusech nebo ve větším balení.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Silikon sanitární v tubě, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!