www.ferospoj.cz :: Sekačka strunová aku GARDEN20V, EXTOL PREMIUM (08.05.2024 - 15:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sekačka strunová aku GARDEN20V, EXTOL PREMIUM

Sekačka strunová aku GARDEN20V, EXTOL PREMIUM

Strunová aku sekačka je vhodná k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a sekání trávy v těžko přístupných místech u obrubníků, pod lavičkami, kolem stromů a keřů atd., které je obtížné nebo dokonce nemožné vysekávat pojízdnou sekačkou. Na hlavě sekačky si můžete nastavit její úhel a také ji otočit o 180°, což ulehčuje sekání u okrajů trávníků, podél chodníků, příjezdových cest atd. Rukojeť sekačky lze v případě potřeby prodloužit až o 23 cm tak, aby sekání bylo pohodlné pro každého. Strunu lze prodloužit buď manuálně stisknutím tlačítka na sekací hlavě nebo během práce poklepem o zem. Ochranný kryt struny je vybaven nožem, který automaticky seřízne strunu na správnou délku. Pogumovaná rukojeť brání vyklouznutí a tlumí vibrace. Aku zahradní nářadí usnadňuje práci na zahradě - již není nutné dávat pozor na napájecí kabel. Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL GARDEN20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • záběr 30 cm
  • sklopitelný distanční oblouk
  • nastavení úhlu hlavy sekačky
  • možnost prodloužení až o 23 cm
  • pogumovaná rukojeť
  • indikátor stavu nabití baterie

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sekačka strunová aku GARDEN20V, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!