www.ferospoj.cz :: Sekačka aku brushless GARDEN20V, EXTOL PREMIUM (19.04.2024 - 18:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sekačka aku brushless GARDEN20V, EXTOL PREMIUM

Sekačka aku brushless GARDEN20V, EXTOL PREMIUM

Aku sekačka je poháněná moderním bezkartáčovým „brushless" motorem. Tento nový typ motoru má vyšší životnost, je výkonnější a má menší spotřebu elektrické energie než klasické motory s uhlíkovými kartáči. Zdrojem energie jsou 2 akumulátory Li-ion 20 V, každý o kapacitě 2000 mAh. V přibalené rychlonabíječce pro dvě baterie je nabijete do 60 minut. S plně nabitými akumulátory můžete pravidelně sekat travní plochu o rozloze 200 - 250 m2  (rozloha je ovlivněna výškou a kvalitou sekaného travního porostu). Výšku sekání lze nastavit v rozsahu od 25 do 65 mm. Nízká hmotnost sekačky umožňuje snadnější manipulaci při sekání ve strmějším terénu, přenášení a také při použití staršími lidmi. Masivní kola usnadňují pohyb sekačky v terénu. Koš na trávu je vyroben částečně z plátna, které dovoluje zmenšit rozměr koše při skladování. Sekačka je vybavena dvojitým bezpečnostním jištěním - spoušť sekačky je jištěna bezpečnostním tlačítkem a vedle baterie je speciální vyjímatelný bezpečnostní klíč, bez kterého sekačku nelze spustit.

Aku zahradní nářadí usnadňuje práci na zahradě - již není nutné dávat pozor na napájecí kabel. Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL GARDEN20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • „brushless motor" bez uhlíkových kartáčů
  • 2x 2000 mAh akumulátor a rychlonabíječka pro dvě baterie
  • výška sekání 25 - 65 mm
  • vyjímatelný bezpečnostní klíč
  • nízká hmotnost
  • lehce skladovatelná
  • ukazatel stavu nabití baterie

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sekačka aku brushless GARDEN20V, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!