www.ferospoj.cz :: Sekačka, 1200 W, EXTOL CRAFT (20.04.2024 - 01:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sekačka, 1200 W, EXTOL CRAFT

Sekačka, 1200 W, EXTOL CRAFT

Sekačka na trávu s příkonem 1 200 W je vhodná k pravidelnému udržování nepřerostlého trávníku s menším rozsahem do 400 m2 např. kolem chat, rodinných domů apod. Sekačka má plastový koš o kapacitě 35 litrů, tři nastavitelné výšky sekání (25, 40 nebo 55 mm) a záběr sekání široký 320 mm. Díky elektrickému pohonu je sekačka tichá prakticky bezúdržbová (je potřeba ji pouze občas promazat).

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • nízká hmotnost sekačky umožňuje snadnější manipulaci při sekání ve strmějším terénu, přenášení a také při používání staršími lidmi
  • malé rozměry sekačky po složení
  • háček pro odlehčení tahu zásuvky prodlužovacího kabelu zabraňuje rozpojování napájecího kabelu sekačky při sekání
  • bezpečnostní pojistka zastaví stroj při vyklouznutí z rukou

Zahradní technikaelektrické nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí a stroje pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, si můžete vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sekačka, 1200 W, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!