www.ferospoj.cz :: Sada bitů 11 dílná XZN, JONNESWAY (25.04.2024 - 18:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sada bitů 11 dílná XZN, JONNESWAY

Sada bitů 11 dílná XZN, od firmy JONNESWAY, které nabízí profesionální kvalitu za příznivou cenu. Sada bitů je vhodná jak pro domácí, tak pro profi dílny. Celé nářadí je uložené v kovovém boxu, který je vyplněn plastovým výliskem, aby bity nevypadávaly a nepoškodily se během manipulace. Bity jsou ve výlisku velice přehledně řazeny a očíslovány pro rychlejší dohledatelnost.

Obsah balení:
10 ks bitů:
L = 30 mm: M5, M6, M8, M10, M12
L = 75 mm: M5, M6, M8, M10, M12
1 KS - 10 mm nástavec

Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.

Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených bitů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sada bitů 11 dílná XZN, JONNESWAY naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!