www.ferospoj.cz :: Reflektor LED s pohybovým čidlem, solární, EXTOL LIGHT (03.05.2024 - 08:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Reflektor LED s pohybovým čidlem, solární, EXTOL LIGHT

Reflektor LED s pohybovým čidlem, solární, EXTOL LIGHT

Solární reflektor s pohybovým čidlem využijete všude tam, kde není elektrická přípojka. Solární panel, který nabíjí baterii ve svítidle, lze od světla oddělit, proto jej můžete pro rychlé nabití umístit tam, kde je nejvíce světla, a poté, nabitý, vložit zpět do svítidla. Solární panel a světelný zdroj mají pohyblivý kloub určený pro přesné nasměrování. Pohybové čidlo se automaticky aktivuje vždy po západu slunce. Solární reflektor můžete využít na chatě, na zahradě i pro osvícení pergolyzahradního domku či příjezdové cesty.

Prodej LED reflektorů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Reflektor LED s pohybovým čidlem, solární, EXTOL LIGHT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!