www.ferospoj.cz :: Reflektor LED oboustranný, USB nabíjení, EXTOL LIGHT (03.05.2024 - 16:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Reflektor LED oboustranný, USB nabíjení, EXTOL LIGHT

Reflektor LED oboustranný, USB nabíjení, EXTOL LIGHT

Malý oboustranný výkonný reflektor má na jedné straně LED diodu určenou pro svícení do dálky a na druhé straně COB diodu pro osvícení širokého okolí, svítit může vždy jen jedna strana. Reflektor je možné používat jako přenosný zdroj světla se stojánkem, protože je napájen díky akumulátoru, který se dobíjí předem přes USB kabel. Reflektor má několik možností, jak jej upevnit - lze jej pověsit na háček, přichytit pomocí magnetu nebo přišroubovat ke stativu pomocí šroubu s 1/4" závitem. Reflektor je odolný proti mechanickému poškození a proti dešti, odolnosti proti dešti a můžete jej využít jako zdroj světla při práci, opravách, kempování, rybaření, na zahradě apod. S USB kabelem je možné reflektor nabíjet ze všech běžných nabíječek, 12V USB autonabíječek, počítačů, powerbank atd.

Prodej LED reflektorů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Reflektor LED oboustranný, USB nabíjení, EXTOL LIGHT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!