www.ferospoj.cz :: Reflektor LED, nabíjecí s podstavcem, EXTOL LIGHT (03.05.2024 - 08:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Reflektor LED, nabíjecí s podstavcem, EXTOL LIGHT

Reflektor LED, nabíjecí s podstavcem, EXTOL LIGHT

Přenosný LED reflektor je zdrojem příjemného bílého světla, které je stejně kvalitní jako denní světlo. LED diody kombinují nízkou spotřebu energie a vysokou intenzitu svícení. Reflektor je možné používat jako přenosný zdroj světla se stojánkem, protože je napájen díky akumulátoru, který se dobíjí předem. Reflektor je vybaven speciálním elektrickým obvodem „Constant current", jenž dodává konstantní proud po dobu cca 120 minut (na tuto dobu zajišťuje maximální světelný výkon bez klesání intenzity) a poté se svítilna vypne. Po připojení do elektrické sítě je možné reflektor používat i při vybité baterii. Součástí reflektoru je praktický stojánek / podstavec, který umožní nastavit světlo do potřebné polohy. Reflektor je možné dobíjet z 12V zásuvky automobilu, proto je možné mít ji jako součást výbavy automobilu a používat ji jako zdroj světla nejen při práci, ale také při kempování, na chatě, v pergole či zahradním domku nebo při rybaření.

Prodej LED reflektorů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Reflektor LED, nabíjecí s podstavcem, EXTOL LIGHT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!