www.ferospoj.cz :: Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, plast (Pa) (28.03.2024 - 23:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, plast (Pa)

Plastové podložky ROZETA, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, vyrobené z plastu (PA - polyamid). Podložky umožňují skrýt hlavu šroubu u šroubového spoje, který je realizován šrouby se zápustnou hlavou. Plastové rozety Vám nabízíme pro šrouby s průměrem závitu M4 a M5.
Rozměrové varianty plastových podložek ROZETA, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazovaná data. Plastové rozety můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených rozet Na dotaz či potřebujete do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, plast (Pa) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!