www.ferospoj.cz :: Podložka plochá, DIN 125A, pozinkovaná (29.03.2024 - 00:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka plochá, DIN 125A, pozinkovaná

Plochá podložka je vyrobená z oceli dle normy DIN 125A  a její povrch je ošetřen galvanickým pozinkováním, který poskytuje ploché podložce základní ochranu proti korozi ze vzdušné vlhkosti. Podložka se používá pro pojištění spoje na Vašem projektu. Není vždy bezpodmínečně nutné ji použít, nicméně jedná se o jistící prvek a spojujete-li například rozdílné druhy materiálů, použití ploché podložky by mělo být základem.

Prodej plochých podložek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Podložky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených plochých podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka plochá, DIN 125A, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!