www.ferospoj.cz :: Podložka plochá, DIN 125A, měděná (Cu) (26.04.2024 - 23:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka plochá, DIN 125A, měděná (Cu)

Měděné ploché podložky. Pro speciální projekty s většími nároky na používaný spojovací materiál (elektrikářské projekty, požadavky na antikorozní systém apod.), bez povrchové úpravy. Veškeré rozměrové varianty odpovídaj požadavkům technické normy DIN 125A.
Prodej měděných podložek realizujeme v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Podložky z mědi DIN 125A můžete nakoupit v baleních vhodných pro profesionály i domácí kutily. Maloobchodní balení obsahuje v katalogovém čísle produktu písmenko "h". Může zde být nastaven tzv. minimální odběr. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr měděné podložky, který se v uvedené tabulce nenachází, neváhejte nás poptat. V co nejkratší lhůtě Vám poskytneme informaci o dostupnosti zboží či cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka plochá, DIN 125A, měděná (Cu) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!