www.ferospoj.cz :: Podložka kruhová pro čepy, DIN 1440, bez úpravy (19.04.2024 - 22:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka kruhová pro čepy, DIN 1440, bez úpravy

Kruhové podložky pod čepy jsou vyrobené z ocele, která není nijak povrchově upravována, dle normy DIN 1440. Podložky jsou vhodné pro použití do interiéru, kde nebudou vystaveny přímému vlivu počasí (pro použití ve venkovním prostředí Vám nabízíme podložky nerezové). Podložky bez povrchové úpravy jsou vhodné také pro následné zinkovaní celého výrobku nebo jinou povrchovou úpravu.
Speciální podložka pod čepy je využívaná spolu s čepy pro pevné spoje. Tyto podložky vám nabízíme ve variantách vnitřního průměru závitu od 4 mm do 100 mm.

Prodej nerezových podložek pod čepy je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru či jiného parametru. Nerezové podložky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených podložek pod čepy Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka kruhová pro čepy, DIN 1440, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!