www.ferospoj.cz :: Podložka kruhová, DIN 7349, žárově zinkovaná (28.04.2024 - 00:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka kruhová, DIN 7349, žárově zinkovaná

Podložky kruhové pro vyrovnání šroubových spojů dle normy DIN 7349. Podložky pod šrouby jsou vyrobeny z kvalitní ocele, která je následně žárově pozinkována. Žárové zinkovaní poskytuje podložce vysokou ochranu proti korozi. Podložky jsou tak vhodné pro použití ve venkovním prostředí, kde dobře odolávají vlivu počasí.
Kruhová podložka slouží k vyrovnání, utěsnění a zpěvnění šroubového spoje při využití šroubů s těžkými pouzdry.

Prodej žárově pozinkovaných kruhových podložek  je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru či jiného parametru. Žárově zinkované kruhové podložky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka kruhová, DIN 7349, žárově zinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!