www.ferospoj.cz :: Pila přímočará GST 150 CE, nářadí Bosch (28.03.2024 - 16:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila přímočará GST 150 CE, nářadí Bosch

Katalogové číslo: 601512000

Záruka (měsíců): 32

  

 

Bosch rozšiřuje prodej nářadí o nejsilněší kmitací pilku ve své třídě: GST 150 CE Professional.

Novinka v sortimentu společnosti Bosch - nová kmitací pila GST 150 je vyrobena z materiálu, jehož pevnost je díky nové technologii výroby mnohem vyšší a pila mnohem odolnější.

  • Vysoká rezerva výkonu díky výkonnému 780 W motoru se schopností pracovat při maximálním zatížení.
  • Extrémně robustní základní deska odolná vůči ohnutí a nárazu, určená pro drsné zacházení.
  • Vysoká přesnost řezání díky novému SDS systému výměny pilového plátku.


Nová kmitací pila GST 150 CE Professional od firmy Bosch zaujme díky svému výkonu, pevnosti, odolnosti a velké hloubce řezání. Její 780-wattový motor z ní dělá nejvýkonnější nářadí ve své cenové třídě. Kmitací pila GST 150 BCE Professional od firmy Bosch umožňuje řezání až do hloubky 150 mm, a proto se výborně hodí pro řezání dřevěných trámů a desek větších tlouštěk. Je to ideální nářadí pro nejobtížnější práce díky své pevné a robustní základní desce. Tato hliníková základní deska s ocelovou vložkou je vyrobena metodou tlakového lití, což značně snižuje možnost rizika, že by se mohla ohnout nebo zlomit.

Kmitací pila prokazuje svůj vysoký výkon obzvláště při úhlovém a kruhovém řezání u různých druhů materiálů jako je například dřevo, sádrokarton nebo bednící materiál. Při takovém způsobu řezání její 780-wattový motor zajišťuje rychlý postup při práci. Konstrukce motoru je navržena tak, aby se přizpůsobila i vyšším napájecím hodnotám pracovního zatížení, což zabraňuje přehřívání motoru. Kmitací pila GST 150 CE Professional od firmy Bosch tudíž disponuje vysokou rezervou výkonu díky své schopnosti pracovat i při vyšším zatížení, což je o třetinu více, než u konkurenčních strojů v této cenové třídě.

Další výhodou této kmitací pily je nový SDS systém výměny pilového plátku, který umožňuje rychlé a snadné výměny pilových plátků pomocí jedné ruky. Kmitací pila také nabízí vysokou úroveň pohodlí při práci díky ergonomicky navržené rukojeti.

 

Obsah dodávky:

  • 1 x pilový plátek T 144 DP
  • Chránič proti třepení materiálu
  • Sací tryska
  • Kryt
  • Odsávací souprava
  • Vodící bota
  • Kufr

 

Prodej nářadí Bosch realizujeme formou balíkové zásilky po celé ČR, uvedená cena je včerně PHE

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila přímočará GST 150 CE, nářadí Bosch naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!