www.ferospoj.cz :: Nůžky na živé ploty, 550 mm, 650 W, EXTOL PREMIUM (29.03.2024 - 14:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nůžky na živé ploty, 550 mm, 650 W, EXTOL PREMIUM

Nůžky na živé ploty, 550 mm, 650 W, EXTOL PREMIUM

Elektrické nůžky na živý plot s příkonem 650 W jsou vhodné pro zastřihování a úpravu živých plotů a okrasných dřevin na Vaší zahradě. Nůžky jsou vybaveny bezpečnostní pojistkou, které zastaví jejich chod při vyklouznutí z rukou. Silný plastový kryt chrání oživatele před odletujícími odřezky. Hmotnost nůžek je 3,1 kg, délka lišty 55 cm. Rozteč zubů na liště je 20 mm, zuby jsou vyřezávané laserem a jsou tedy velmi ostré. Rukojeť je možno otáčet v rozsahu 180°, což ulehčuje práci v obtížných pozicích.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • bezpečnostní pojistka
  • rukojeť otočná o 180°
  • ostré zuby vyřezávané laserem
  • silný kryt chránící proti odřezkům
  • hliníková ochranná lišta
  • plastové pouzdro na lištu

Zahradní technika a elektrické nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální kvalitu. Pokud hledáte nástroje určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat značku EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nástroje pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou značka EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nůžky na živé ploty, 550 mm, 650 W, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!