www.ferospoj.cz :: Nůžky na keře a trávu akumulátorové EasyShear Set 2 v 1 (28.04.2024 - 15:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nůžky na keře a trávu akumulátorové EasyShear Set 2 v 1

Nůžky na keře a trávu akumulátorové EasyShear Set 2v1

Aku nůžky EasyShear jsou vybaveny vyměnitelnou lištou, která umožňuje kombinaci dvou funkcí v jednom zahradním nářadí. Lze je využít jak pro zastřihování trávníků, tak pro tvarování a ořezávání keřů a křovin. Laserem řezané a diamantem broušené čepele ze Švýcarska jsou zárukou čistých a přesných řezů. Kvalitní čepele umožňují pohodlné a především přesné zastřihování trávníků nebo tvarování levandulových keřů a okrasných buxusů. Nízká hmotnost 530 g a kompaktní design usnadňují ukládání a zajišťují okamžitou připravenost k použití. Integrovaný lithium-iontový akumulátor 3,6 V pro optimální výkonnost.

Systém vyměnitelných lišt

Akumulátorové nůžky EasyShear jsou vybaveny systémem vyměnitelných lišt s čepelí (široká/dlouhá), které lze snadno střídat dle potřeby a aktuální činnosti. Výměna čepele se provádí jednoduchým odklopením krytu nůžek a vložení lišty s čepelí.

Délka provozu až 40 minut

Aku nůžky EasyShear pohání moderní integrovaný 3,6V Li-Ion akumulátor (1,5 Ah), který umožňuje provoz po dobu až 40 minut. Samotné nabíjení je pak řešeno pomocí univerzálního micro USB kabelu, které je součástí balení.

Prodej nůžek na keře a trávu je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nůžky na keře a trávu akumulátorové EasyShear Set 2 v 1 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!