www.ferospoj.cz :: Malta chemická dvousložková MIT-COOL, Mungo (16.04.2024 - 14:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Malta chemická dvousložková MIT-COOL, Mungo

Chemická dvousložková malta MIT-COOL, výrobce MUNGO. Vysoce účinná rychle tvrdnoucí chemická malta bez obsahu styrénu v uzavíratelné kartuši pro beton a zdivo. Kartuše je dodávána společně s dvěma směšovači pro možnost kotvit na více "etap" (další směšovače je možné dokoupit). Nezapomeňte si pro aplikaci pořídit vytlačovací pistoli!

Tato zimní kotva je vhodná pro kotvení i při nízkých přízemních teplotách od - 26°C do +20°C.Lze jí aplikovat ve vlhkých  a vodou zaplněných vyvrtaných otvorech.

Chemická malta Mungo je vhodná pro kotvení s použitím roxorů (závitové kolíky jsou výše mezi souvisejícími produkty).

Tato chemická malta je určena pro těžká zatížení do většiny stavebních materiálů a vhodná pro stropní montáž - nad hlavou.

I přes na první pohled vyšší pořizovací náklady se v přepočtu (k výpočtu spotřeby můžete také použít tuto speciální kalkulačku) na jednu kotvu jedná o velmi ekonomickou variantu kotvení (viz. fotogalerie). Spoj je navíc tzv. statický (u mechanických plášťových a svorníkových kotev je beton či jiný materiál namáhán dynamicky a při kotvení je tak nutné dodržovat minimální vzdálenosti kotev a požadavky na pevnost betonové směsy), takže zejména při domácích projektech nejsou na konstrukční beton kladeny tak vysoké nároky z hlediska jeho pevnosti.

 

Více dalších informací (např. co s chem.maltou kotvit a do čeho) najdete  v příloze ke stažení.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Malta chemická dvousložková MIT-COOL, Mungo naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!