www.ferospoj.cz :: Lepidlo MAMUT MULTI, Den Braven (28.03.2024 - 11:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo MAMUT MULTI, Den Braven

Vysokopevnostní lepidlo MAMUT Multi Den Braven je moderní lepidlo na bázi MS polymerů s možností tmelení. K vytvrzení dochází vulkanizací vzdušné vlhkosti, po vytvrzení je spoj vysoce pevný a elastický. Umožňuje lepení k vlhkému podkladu i pod vodou (nesavé materiály), je bez rozpouštědel a zápachu a lze ho přetírat. Odolává mrazu a UV záření.
Používá se:

  • k lepení podlahových lišt, zrcadel, schodnic, parapetů;
  • na nerezovou ocel, hliník, měď, olovo, sklo, PVC, beton, keramiku, dřevo, zdivo, sádrokarton aj.;
  • na tmelení v průmyslové oblasti - automotive, železnice, letecká výroba;
  • pro konstrukční tmelení;
  • na lepení dekorací.


Lepidlo MAMUT GLUE MULTI je vhodné do exteriéru i interiéru na savé i nesavé podklady. Není vhodné na lepení polyethylenu, polypropylenu, polykarbonátu, plexiskla, měkkých plastů, teflonu a asfaltu. 

Prodej vysokopevnostních lepidel MAMUT Multi Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo MAMUT MULTI, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!