www.ferospoj.cz :: Lepidlo polyuretanové rychleschnoucí Turbo Speed, Den Braven (03.05.2024 - 22:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo polyuretanové rychleschnoucí Turbo Speed, Den Braven

Lepidlo polyuretanové rychleschnoucí Turbo Speed, Den Braven

Vysoce kvalitní a víceúčelové polyuretanové lepidlo TURBO SPEED je speciálně vyvinuté pro rychlé lepení. Počátek tuhnutí začíná už po 60 vteřinách, možnost korekce do 2 minut. Lepidlo s výbornou přilnavostí je vhodné na většinu stavebních podkladů, jako jsou beton, omítka, zdivo, dřevo, polystyren, neměkčené PVC atd. Lepidlo TURBO SPEED využijete pro lepení EPS a XPS desek, sádrokartonů, dřevěných prvků, OSB desek, dekorativních prvků, parapetů a vnitřních příček.

Způsob aplikace

Lepidlo našroubujte na aplikační pistoli a dózu důkladně protřepejte. Na aplikační pistoli nastavte aretačním šroubem požadované dávkování.

Navlhčete podklad a poté naneste lepidlo na podklad. Opět navlhčete, vyčkejte 60 vteřin a poté spojte prvky k sobě - prvky spojte nejdéle do 2 minut od aplikace. S lepeným prvkem můžete ještě 60 vteřin manipulovat.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo polyuretanové rychleschnoucí Turbo Speed, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!