www.ferospoj.cz :: Lepidlo na parotěsné fólie ve spreji, Den Braven (28.04.2024 - 04:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo na parotěsné fólie ve spreji, Den Braven

Lepidlo na parotěsné fólie ve spreji, Den Braven

Lepidlo na parotěsné fólie ve spreji je vysoce kvalitní fixační lepidlo, které je založené na bázi modifikované pryže. Lepidlo je možné aplikovat i při nižších teplotách, až do -5 °C. Lepidlo má vysokou počáteční adhezi a dlouhý otevřený čas (45 minut). Lepidlo ve spreji je dodáváno v tubách s objemem 400 ml, jedná se o aerosolový sprej s možností regulace rozptylu (nastavitelná tryska umožňuje sprejovat dávkovat „plošně" nebo „přesně."). Vhodné pro tenkovrstvé lepení na minerální vat a lepení a fixaci parozábran a fólií k SDK profilům i mezi sebou navzájem. Lepidlo se vyznačuje výbornou odolností vůči vyšším teplotám, vlhkosti a stárnutí.

Upozornění: Lepidlo slouží pouze jako pomocný spoj, ale nenahrazuje používání parotěsných pásek.

Použití:

Před aplikací sprej důkladně protřepejte ( minimálně 30x). Nanášejte rovnoměrně na vyčištěný, suchý, odmaštěný podklad ze vzdálenosti 10-15 cm. Po nanesení vyčkejte alespoň 2 minuty, teprve potom je možné fólie fixovat. Korekce je možné provádět během otevřené doby (45 minut).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo na parotěsné fólie ve spreji, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!