www.ferospoj.cz :: Lepidlo na autoskla TECFLEX 510, Den Braven (18.04.2024 - 14:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo na autoskla TECFLEX 510, Den Braven

Lepidlo na autoskla TECFLEX 510, Den Braven

Jedná se o jednosložkové modifikované polyuretanové lepidlo bez obsahu isokyanátů. Tento speciální přípravek je vyvinutý pro průmysl, autodílny, servisy. Lepidlo vykazuje vynikající přilnavost ke sklu a kovu bez použití primerů. Používá se pro lepení a tmelení pevnostního skla a části karoserie v automobilovém průmyslu, kamionech, autobusech, leteckém a námořním průmyslu, u stavebních a zemědělských strojů. Nutno podotknout, že je lepidlo nevodivé a nekorozivní. Dále pak disponuje vysokou mechanickou odolností a zachovává fyzikální vlastnosti.

Použití:

Pro použití na lepení pevnostního skla seřízněte trysku kartuše tak, abyste dostali konec špičky ve tvaru „V". Doporučujeme aplikovat ručně, elektrickou nebo pneumatickou pistolí na okraj skla. Umístěte lepené sklo za pomoci vhodného příslušenství (přisávací svorky aj.) do 10 minut.
Lehce vtiskněte sklo do rámu, abyste zajistili dobrý kontakt. Sklo se nesmí pohnout nejméně 1 hodinu. Po nalepení autoskla může být vozidlo uvedeno opět do provozu již po 90 minutách za podmínky, že výše uvedená metoda byla dodržena.

Příprava podkladu:

Povrch musí být čistý, suchý a bez mastnoty, oleje nebo maziv a všech zbytků starého lepidla. Kontakt s jinými druhy chemikálií může způsobit těžké problémy s kompatibilitou nebo může být na škodu pro přesné přilnutí. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo na autoskla TECFLEX 510, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!