www.ferospoj.cz :: Lepidlo na asfaltové pásy za studena DenBit BOND, Den Braven (20.04.2024 - 07:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo na asfaltové pásy za studena DenBit BOND, Den Braven

Lepidlo na asfaltové pásy za studena DenBit BOND Den Braven je bitumenová pasta s přidanými chemickými sloučeninami. Tyto obsažené sloučeniny vylepšují přilnavost k různým podkladům a umožňují použití i na mírně vlhké podklady. DenBit BOND je odolný vůči vodě, slabým kyselinám i zásadám a také agresivním látkám v zemině. Lepidlo je vhodné pro vodorovné plochy a plochy s mírným sklonem (do 10°). Používá se pro lepení asfaltových lepenek k podkladu, na slepování několika vrstev lepenek, pro provádění bezspárých voděodolných nátěrů a všude tam, kde nelze lepit asfaltové pásy pomocí plamenu. Při aplikaci spotřebujete přibližně 0,5 až 1 kg na 1 m2. Kvůli obsaženým rozpouštědlům aplikujte jen v exteriéru.

Prodej lepidel na asfaltové pásy za studena DenBit BOND Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo na asfaltové pásy za studena DenBit BOND, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!