www.ferospoj.cz :: Lepidlo flexibilní gelové na obklady a dlažbu, ULTRA FLEX C2TE S1, Den Braven (30.04.2024 - 05:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lepidlo flexibilní gelové na obklady a dlažbu, ULTRA FLEX C2TE S1, Den Braven

Lepidlo flexibilní gelové na obklady a dlažbu, ULTRA FLEX C2TE S1, Den Braven

Deformovatelné cementové lepidlo na obklady a dlažbu s vláknovou výztuží, sníženým skluzem a s prodlouženou dobou zavadnutí má gelovou konzistenci. Lepidlo je určené pro lepení obkladů a dlažby, lepení tepelně izolačních materiálů a stěrkování armovací tkaniny. Lepidlo můžete použít přímo na starou dlažbu, elektricky vytápěné rohože, velkoformátové prvky s vysokou mechanickou zátěží, omítku betonu, pórobeton, neomítnuté zdivo apod.

Gelové lepidlo ULTRA FLEX C2TE S1 je charakterizováno vysokou flexibilitou, vysokou přilnavostí, gelovou konzistencí, vláknovou výztuží, prodlouženou dobou zavadnutí, vysokou pevností v tahu i tlaku, sníženým skluzem, vyšší vydatností a odolností vůči vodě a mrazu. Lze ho použít jak pro vnitřní, tak pro vnější použití.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lepidlo flexibilní gelové na obklady a dlažbu, ULTRA FLEX C2TE S1, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!