www.ferospoj.cz :: Kov tekutý Metal Epoxy, Den Braven (03.05.2024 - 06:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kov tekutý Metal Epoxy, Den Braven

Kov tekutý Metal Epoxy, Den Braven

Tekutý kov METAL EPOXY je rychletuhnoucí dvousložkové epoxidové lepidlo, které je vhodné pro lepení kovových materiálů, pryže, kůže, dřeva i některých druhů plastů. Spoj má po vytvrzení tmavě šedou barvu a je možné jej pilovat, brousit nebo vrtat. Lepidlo  se vyznačuje nízkým zápachem, po vytvrzení je odolné vůči vodě, olejům, kyselinám a zásadám. Manipulace s lepidlem je možná 15-30 minut, počáteční schnutí přichází za 5-8 minut. K maximální pevnosti dojde po 12 hodinách. Možnosti využití lepidla jsou široké, můžete jej používat v domácnosti a dílně, je ale vhodné i pro použití v automobilovém, strojírenském a lodním průmyslu.

Lepidlo je dodáváno v baleních po 24 nebo 56,6 ml.

Prodej tekutého kovu je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kov tekutý Metal Epoxy, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!