www.ferospoj.cz :: Kotva zarážecí, ocelová, zinek bílý (25.04.2024 - 06:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotva zarážecí, ocelová, zinek bílý

Kotva zarážecí, ocelová, zinek bílý. Zarážecí kotva je vyrobena z galvanicky pozinkované oceli pevnostní třídy 6.8 dle normy EN C35 a vyznačuje se snadnou a rychlou montáží a potřebou malé hloubky při vrtání. Samotná montáž probíhá pomocí narážeče. Při zarážení rozpínacího kuželu se pouzdro kotvy rozšíří a tím se ukotví rozepnutím proti stěně vrtaného otvoru. Ocelové zarážecí kotvy mají nosnost od 150 až 740 kg a nabízíme je v balení po 100 kusech. Jsou vhodné pro materiály: cihla, beton, ytong, dřevotříska atd.

Prodej pozinkovaných ocelových zarážecích kotev je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotva zarážecí, ocelová, zinek bílý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!