www.ferospoj.cz :: Kotva průvlaková MKT, pozinkovaná (23.04.2024 - 21:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotva průvlaková MKT, pozinkovaná

Průvlaková kotva MKT se používá k upevnění (v podkladech) s velkou pevností (např. betonu), dále např. k upevnění regálů v obchodech, svodidel, zábradlí kabelových vedení, atd. Tato třmenová kotva je vyrobena z oceli a nerezu. Provedení kotvy je s maticí a podložkou pro průvlečnou montáž. Při montáži dbejte na to, že průměr vrtaného otvoru se rovná průměr kotvy.

Prodej průvlakových kotev MKT je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotva průvlaková MKT, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!