www.ferospoj.cz :: Kotva chemická POLYESTER, Den Braven (19.04.2024 - 10:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kotva chemická POLYESTER, Den Braven

Kotva chemická POLYESTER, Den Braven je dvousložková chemická kotva na bázi polyesterových pryskyřic. Je určena pro težké kotvení dynamicky namáhaných konstrukcí a dílů bez pnutí v materiálech (bez vzniku dynamických sil). Chemická kotva se aplikuje velmi jednoduše, je rychleschnoucí, použitelná i v exteriéru a má krátkou dobu tuhnutí. Použít ji lze do betonu, cihel, tvárnic, pórobetonu, kamene apod. Je vhodná ke kotvení různých konstrukcí, profilů, konzolí, zábradlí, mříží atd. Chemickou kotvu POLYESTER nabízíme v kartuších o objemu 300 nebo 380 ml. Nezapomeňte koupit vytlačovací pistoli!

Prodej chemických kotev POLYESTER Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kotva chemická POLYESTER, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!