www.ferospoj.cz :: Kompresor do auta, automatický s LCD a světlem, 6,9 bar, EXTOL PREMIUM (24.04.2024 - 13:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kompresor do auta, automatický s LCD a světlem, 6,9 bar, EXTOL PREMIUM

Kompresor do auta, automatický s LCD a světlem, 6,9 bar, EXTOL PREMIUM

Kompresor do auta se používá pro plnění a přifukování pneumatik kol, motocyklů či osobních automobilů. Dále jej také můžete použít pro nafouknutí sportovních a cvičebních balónů, nafukovacích matrací, lehátek nebo gumových člunů. Představuje užitečnou součást výbavy automobilu a také pro relaxační a zábavní pobyty. Kompresor má silný motor s ochrannou pojistkou proti přehřátí. Digitální manometr je vestavěný a vybavený podsvíceným displejem. Kompaktní vzhled - všechny kabely, hadice a konektory jsou uloženy v úschovných prostorech v těle kompresoru. Obsluha je velmi jednoduchá, pouze nastavíte požadovaný tlak a zmáčknete tlačítko start, kompresor se sám vypne při dosažení nastaveného tlaku. Při práci na silnici lze zapnout výstražné světlo, které upozorní kolemjedoucí auta

Nářadí značky EXTOL PREMIUM spadá do vyšší hobby řady a skvěle se hodí pro hobby použití i do profesionální dílny. Využijí ho jak domácí kutilové, tak řemeslníci.

Prodej kompresorů do auta je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kompresor do auta, automatický s LCD a světlem, 6,9 bar, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!