www.ferospoj.cz :: Kladivo kombinované GBH 3-28 DRE (SDS-plus), nářadí Bosch. (19.04.2024 - 11:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kladivo kombinované GBH 3-28 DRE (SDS-plus), nářadí Bosch.

Katalogové číslo: 061123A000

 Záruka (měsíců): 36

 

 

Bosch rozšiřuje prodej nářadí o nejrychlejší síťové vrtací kladivo ve své třídě: GBH 3-28 DRE Professional.

 

Nové vrtací kladivo s mimořádně nízkými vibracemi uvádí na trh společnost Bosch, jeden z největších výrobců profesionálního nářadí na světě. Kladivo s označením GBH 3–28 DRE Professional disponuje nejvyšším výkonem při vibracích svýšených až o 20 % oproti konkurenčním strojům ve své třídě. Pohodlnější práci s přístrojem umožňuje tzv. ‚Bosch Vibration Control‘, což je patentovaný systém kontroly vibrací. Menší vibrace kladiva se projeví zejména při těžkém sekání do betonu a při vrtání do zděných konstrukcí. Profesionální vrtací kladivo Bosch GBH 3-28 DRE nabízí vysoký výkon se svýšením vibrací o 20% pro lepší práci. Vynikající přednosti pro široké využití v mnoha oborech.

V segmentu tříkilogramových kladiv poskytuje GBH 3–28 DRE nejvyšší rychlost vrtání. Kromě toho se podařilo dosáhnout až o 20 % vyššího sekacího výkonu v porovnání s konkurenčními kladivy dané třídy.
Kladivo je určeno pro stavební pracovníky, elektrikáře a instalatéry. Umožňuje nejen lehké sekací práce, jako je odstraňování dlaždic a vyvrtávání otvorů pro kotvy a příchytky o průměru od 10 do 16 mm, ale díky systému kontroly vibrací umožňuje i těžší vrtání či sekání do betonu. Kvůli optimálnímu vyvážení je kladivo konstruováno ve tvaru L. Tato konstrukce přispívá k pohodlné práci nad hlavou nebo v obtížně přístupných místech. K dalším přednostem kladiva patří především funkce sekání, zpětný chod se stejným výkonem nebo kulová vývodka kabelu, která zabraňuje lámání kabelu. Model DRE je vybaven pouze sklíčidlem SDS+.

 

Přednosti GBH 3-28 DRE:

  • Rychlejší postup vrtání a až o 20 % vyšší sekací výkon než ostatní vrtací kladiva této třídy
  • Nízké hodnoty vibrací (pouze 13 m/s²) pro příjemnější práci díky tlumení vibrací Bosch Vibration-Control
  • Vyvážené rozložení hmotnosti díky konstrukci ve tvaru L pro příjemnější práci
  • Vypínání otáčení při sekání
  • Kulová vývodka síťového kabelu proti zlomení kabelu
  • Otočná destička s uhlíky pro stejný výkon při pravém i levém chodu
  • Vypnutí příklepu při vrtání do dřeva a kovu

 

Obsah dodávky

  • Vrtací kladivo GBH 3-28 DRE  (0 611 23A 000)
  • Přídavná rukojeť (2 602 025 191)
  • Plastový kufr   (2 605 438 651)

 

 

Prodej nářadí Bosch realizujeme formou balíkové zásilky po celé ČR, uvedená cena je včetně PHE.

 

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kladivo kombinované GBH 3-28 DRE (SDS-plus), nářadí Bosch. naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!