www.ferospoj.cz :: Hřebíky a šrouby v tubě, Den Braven (26.04.2024 - 15:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hřebíky a šrouby v tubě, Den Braven

Hřebíky a šrouby v tubě Den Braven je univerzální jednosložkové lepidlo na bázi SBR kaučuku. K vytvrzení dochází odpařením rozpouštědel. Nahrazuje hřebíky a šrouby, snadno se aplikuje, rychle přilne k povrchu a je přetíratelné. Použitelné v interiéru i exteriéru - odolává vodě, vlhkosti a prachu. Po vytvrzení zanechává dlouhodobě pevný a trvale pružný spoj. Používá se k lepení různých dřevených prvků jako prahy, obložky zárubní, podlahové lišty, profily a desky. Lepidlo Hřebíky a šrouby v tubě nabízíme v kartuších o objemu 310 ml.

Prodej hřebíků a šroubů v tubě Den Braven je realizován po jednotlivých kusech nebo ve větším balení.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hřebíky a šrouby v tubě, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!