www.ferospoj.cz :: Hmoždinka univerzální uzlovací UX R, s límečkem, výrobce Fischer (29.03.2024 - 00:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka univerzální uzlovací UX R, s límečkem, výrobce Fischer

Univerzální uzlovací hmoždinka UX R  s límečkem je vyrobena z plastu od výrobce Fischer. V pevném materiálu se hmoždinka rozepře a v dutině zauzluje. Je vhodná do mnoha různých materiálů, např. jako hmoždinka do sádrokartonu nebo jako hmoždinka do dutých cihel. Je využívaná pro běžné zatížení do materiálů Ytong apod. Optimální vedení vrutu zajišťují šikmá žebra uvnitř hmoždinky a díky pojistce ve tvaru pilových zubů se hmoždinka neprotáčí. Límeček zabraňuje jejímu zapadnutí hlouběji do vyvrtané díry. U všech typů vrutů odpovídá první údaj průměru vrtáku v mm a druhý údaj udává délku v mm. Varianta univerzální uzlovací hmoždinky s límečkem UX R - 5 x 30 tedy odpovídá průměru 5 mm a délku 30 mm.

Prodej univerzální uzlovací hmoždinky je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Uzlovací hmoždinky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených hmoždinek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

Montážní návod a další důležité informace naleznete v dokumentech ke stažení.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka univerzální uzlovací UX R, s límečkem, výrobce Fischer naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!