www.ferospoj.cz :: Hmoždinka univerzální EJOT SDF-KB-10H s pozinkovaným šroubem (28.04.2024 - 15:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka univerzální EJOT SDF-KB-10H s pozinkovaným šroubem

Univerzální hmoždinka SDF-S-10H je hmoždinka s šestihrannou hlavou a vylisovanou podložkou, která je vhodná pro kotvení fasádních prvků. Primárně jsou vhodná pro upevnění závěsných skříněk, obkladů a kovových úhelníků. Mimo jiné i pro kotvení do vnější betonové vrstvy vrstvených dílců. Také pro vícenásobné upevnění nenosných systémů podle ETAG 020. Tato hmoždinka obsahuje pozinkovaný šroub, který disponuje drážkou TORX, která je ve tvaru šestiramenné hvězdice se zaoblenými paprsky umožňuje spolehlivější práci nebo také můžete použít klíč na šestihrannou hlavu o velikosti 13 mm.

Samotná hmoždinka je vynikajícím produktem pro všechny běžné stavební materiály. Mimo jiné má velice spolehlivé kotvení v problematických stavebních materiálech a to díky optimalizované rozpěrné části. Pouzdro hmoždinky je vyrobeno z kvalitního plastu a absorbuje vysoké ohybové zatížení, dále pak ji můžete identifikovat díky cihlové barvě. V neposlední řadě má hmoždinka dvojité zajištění proti pootočení pro spolehlivou montáž.

Jak už bylo v popisu řečeno tato univerzální hmoždinka je od výrobce EJOT. Tato firma nabízí širokou škálu inovativních upevňovacích prvků. Produkty jsou vyráběny pod stálou kontrolou kvality a sám výrobce garantuje vysokou kvalitu spojovacího materiálu. Se značkou EJOT souvisí i jejich vyšší cena oproti jiným výrobcům v nabídce. Pokud chcete vysokou kvalitu a ušetřit čas a finance potřebné na montáž, tak jsou produkty EJOT tou správnou volbou.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka univerzální EJOT SDF-KB-10H s pozinkovaným šroubem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!