www.ferospoj.cz :: Hmoždinka nylonová konstrukční MBR-ST do betonu s vrutem T30, Mungo (28.03.2024 - 12:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka nylonová konstrukční MBR-ST do betonu s vrutem T30, Mungo

Konstrukční nylonová hmoždinka MUNGO MBR-ST do betonu s vrutem T30 je plastová kotva s vrutem. Je vyrobena z vysoce kvalitního polyamidu (PA6 - nylon). Hmoždinka MBR-ST od švýcarského výrobce upevňovacích výrobků MUNGO je určena do pevných materiálů jako jsou beton, plné cihly nebo pískovec. Je ideální pro kotvení různých zatěžovaných konstrukčních prvků. Tato hmoždinka disponuje křidélky, které zamezí jejímu protáčení ve vyvrtaném otvoru. Zároveň má ochranu proti předčasnému roztržení při samotné montáži. Konstrukční hmoždinka MBR-ST je normovaná dle ETAG 020 s německým národním osvědčením DIBT. Díky požární odolnosti F90 je vhodná i pro upevňování fasádních systémů. Hmoždinka má expanzní zónu 50 mm a zabraňuje přenosu chladu a vzniku kontaktní koroze mezi materiály. Přiložený galvanicky pozinkovaný vrut má hlavu s TORX (T30 nebo T40) drážkou.

Prodej konstrukčních nylonových hmoždinek MUNGO MBR-ST do betonu s vrutem T30 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka nylonová konstrukční MBR-ST do betonu s vrutem T30, Mungo naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!