www.ferospoj.cz :: Hmoždinka fasádní EJOT SDF-KB s pozinkovaným šroubem (03.05.2024 - 08:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka fasádní EJOT SDF-KB s pozinkovaným šroubem

Fasádní hmoždinka SDF-KB je hmoždinka od výrobce EJOT, která je vhodná pro kotvení kovových fasádních podkonstrukcí. Používá se do betonu nebo plné cihly podle ETAG 020.

  • Hmoždinka o průměru 8 mm nabízí kotvení bez kontaktu šroubu s podkladem. Splňuje certifikaci ETA-15/0387. Součástí dodávky je pozinkovaný šroub se šesitihrannou hlavou a vlisovanou podložkou. Tato hmoždinka má oranžovou barvu.

  • Hmoždinky o průměru 10 mm jsou mimojiné vhodné i pro zavěšování skříňěk, obkladů a kovových úhelníků. Splňuje certifikaci ETA-10/0305. Je opatřena pozinkovaným šroubem se šestihrannou hlavou a TORX drážkou. Díky krátké rozpěrné části zkracuje dobu montáže. Radiální rozpěrná část zajišťuje optimální působení sil a umožňuje vysoká ohybová zatížení. Tato hmoždinka má modrou barvu.

  • Hmoždinka o průměru 14 mm je nejuniverzálnější, lze ji použíit i do dalších materiálů (dutá cihla, pórobeton). Splňuje certifikaci ETA-10/0305. Radiální rozpěrná část zajišťuje optimální působení sil a umožňuje vysoká ohybová zatížení. Disponuje dvojitým zajištěním proti protočení, což usnadňuje a urychluje montáž. Tato hmoždinka má oranžovou barvu.

Jak už bylo v popisu řečeno, tato univerzální hmoždinka je od výrobce EJOT. Tato firma nabízí širokou škálu inovativních upevňovacích prvků. Produkty jsou vyráběny pod stálou kontrolou kvality a sám výrobce garantuje vysokou kvalitu spojovacího materiálu. Se značkou EJOT souvisí i jejich vyšší cena oproti jiným výrobcům v nabídce. Pokud chcete vysokou kvalitu a ušetřit čas a finance potřebné na montáž, tak jsou produkty EJOT tou správnou volbou.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka fasádní EJOT SDF-KB s pozinkovaným šroubem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!