www.ferospoj.cz :: Hmoždinka do polystyrenu HDP (02.05.2024 - 11:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmoždinka do polystyrenu HDP

Hmoždinka do polystyrenu HDP vyrobena z nylonu je určená pro lehké upevnění přímo na izolaci. Např. poštovní schránka, drobná svítidla, popisné čísla apod. Hmoždinka se do izolace nepředvrtává. Jednoduchá aplikace pomocí ručního nebo elektrického šroubováku. Určené pro lehké kotvení. Materiál se upevní pomocí vrutů. Jako kotevní nástroj je nutné použít metrický šroub se šestihrannou hlavou M8 x 3.

Prodej hmoždinek do polystyrenu HDP je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmoždinka do polystyrenu HDP naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!