www.ferospoj.cz :: Drát pájecí trubičkový, Sn60/Pb40, EXTOL PREMIUM (28.04.2024 - 23:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Drát pájecí trubičkový, Sn60/Pb40, EXTOL PREMIUM

Drát pájecí trubičkový, Sn60/Pb40, EXTOL PREMIUM

Pájecí drát je vyroben z cínu a olova v poměru 60:40 (Sn:Pb). Drát má průměr 1 mm a je prodáván v balení po 100 nebo 250 g. Bod tavení je již 188 °C. Drát obsahuje tavidlo - pryskyřici (2 %). Pájecí drát je vhodný zejména pro práci v elektrotechnice. V našem sortimentu naleznete také nabídku páječek.

Značka EXTOL PREMIUM je určená pro domácí i profi použití. V nabídce máme také spoustu ručního nářadí této značky, kterým si můžete vybavit Vaši dílnu.

Prodej pájecích drátů je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Drát pájecí trubičkový, Sn60/Pb40, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!