www.ferospoj.cz :: Chlazení vodní SINOP Delton V 100 (23.04.2024 - 19:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Chlazení vodní SINOP Delton V 100

Vodní chlazení SINOP Delton V 100 je mokrý průtokový podstolový chladič z poplastovaného plechu, určený k chlazení a stáčení nápojů, především piva. Je vybaven vertikálními vstupy a výstupy a v nerezových výměnících zvládne chladit až 4 nápoje najednou. Výměníky jsou připevněny k hornímu víku chladiče, na kterém je umístěno čerpadlo, které víří vodní lázeň a zapezpěčuje recirkulaci chlazené vody. Teplota je řízena pomocí termostatu a množství vody v chladící nádobě je možné kontrolovat na boku chladiče. Tento ukazatel výšky hladiny slouží zároveň jako výpusť. Pro spojení s nápojovými hadicemi je vhodné použít rychlospojku. Svou konstrukcí je vhodný zvláště pro profesionální použití

Prodej vodních chlazení je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Chlazení vodní SINOP Delton V 100 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!