www.ferospoj.cz :: Bruska excentrická aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite (28.03.2024 - 15:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska excentrická aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite

Excentrická bruska GRAPHITE 58G014 Energy+ 18V, bez baterie má pracovní část o průměru 125 mm, s možností upevnění brusného papíru na suchý zip. Zařízení pracuje ve třech různých rychlostech: 5000/7000/9000 min⁻¹, které odpovídají frekvenci kmitání: 10000/14000/18000 min⁻¹. Amplituda kmitání je 2,7 mm. Místo uchopení je potaženo protiskluzovým materiálem, proto je možné s elektrickým nářadím pracovat bezpečně a pohodlně i jednou rukou. Bruska má účinný systém odvádění prachu, díky tomu vytěžený materiál vznikající při broušení neztěžuje práci. Součástí brusky je zásobník s látkovým filtrem, který hromadí prach, a brusný papír.

Bruska excentrická aku je kompatibilní s akumulátory Energy+ o kapacitě 2 Ah nebo 4 Ah, které můžete stejně jako nabíječku dokoupit zvlášť. Tyto baterie lze pak používat i do jiného nářadí GRAPHITE.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska excentrická aku, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!